Bewust wonen

Vloerverwarming: alle voordelen op een rij

Vloerverwarming is populair. Die populariteit heeft het te danken aan zijn voordelen. Het kan jaarlijks een flinke besparing opleveren en het zorgt voor een comfortabel warme woning. Lees verder om alle voordelen van vloerverwarming te ontdekken.

Water besparen? 9 praktische tips

Douchen, wassen, schoonmaken.. we verbruiken met z’n allen wat water per jaar. Een Nederlands 2-persoons huishouden verbruikt jaarlijks gemiddeld zo’n 49500 liter water. Dit terwijl het steeds lastiger wordt om aan onze watervraag te voldoen. Tijd om water te besparen, dus! Hieronder vind je 9 tips om zuiniger om te gaan met water.

Decoratie wand

Wand decoreren met steigerbuizen (+ DIY)

Een wand decoreren met steigerbuizen zorgt gegarandeerd voor een toffe, industriële stijl. Dat dachten wij ook en daarom bevestigden we zwarte steigerbuizen aan onze muur. Oorspronkelijk bedoeld als functionele ladder, maar het werd zoveel meer: een unieke eye-catcher die ook nog eens voor hang- en decoratieruimte zorgt.

Read more

Overview loftwoning

Hometour! Wonen in een loft van 41 m2

Sinds juli 2019 wonen mijn vriend en ik in een loft van 41 m2. Onze woning is gevestigd in appartementencomplex Up-Town, net buiten de stadsgrachten van Zwolle. Na een jaar is het de hoogste tijd om wat beelden met jullie te delen. Vandaag geef ik een hometour door onze loft. Kom binnen!