Duurzaam wonen

Wij plaatsten kurk op onze muur

Je hebt een lange, saaie wand en wilt er wat leuks mee. De muur heeft een flinke scheur, staat bol van de gevulde gaten én er zit spachtelputz op. Niet ideaal voor zomaar een likje verf of een kek behangetje. Je kunt het dan stucen of met dik behang bekleden, bijvoorbeeld. Wij kwamen op het idee om de muur met kurk van Kurk24 te bekleden. In deze blog vertel ik je alles over dit materiaal, de bevestiging en het eindresultaat.

Loft wonen

7x kurk in huis (inspiratie)

Kurk in huis is hot! Logisch, want het geeft een mooie, natuurlijke tint aan je interieur. Er is voor ieder wat wils in formaat en kleur. Daarnaast is het makkelijk verwerkbaar. Je hebt het dus zonder al te veel gedoe in je huis hangen. Laat je inspireren door deze 7 voorbeelden van kurk in huis.

Verduurzaam je tuin met deze tips

We kennen ze allemaal: lijstjes met tips om je huis te verduurzamen. Maar wat we minder vaak tegenkomen, zijn ideeën om je tuin milieuvriendelijker te maken. Daar breng ik vandaag verandering in. Want deze blog is volledig gericht op het verbeteren van je tuin. Cut the environment some slack met deze tips voor een duurzamere tuin.

Vloerverwarming: alle voordelen op een rij

Vloerverwarming is populair. Die populariteit heeft het te danken aan zijn voordelen. Het kan jaarlijks een flinke besparing opleveren en het zorgt voor een comfortabel warme woning. Lees verder om alle voordelen van vloerverwarming te ontdekken.

Water besparen? 9 praktische tips

Douchen, wassen, schoonmaken.. we verbruiken met z’n allen wat water per jaar. Een Nederlands 2-persoons huishouden verbruikt jaarlijks gemiddeld zo’n 49500 liter water. Dit terwijl het steeds lastiger wordt om aan onze watervraag te voldoen. Tijd om water te besparen, dus! Hieronder vind je 9 tips om zuiniger om te gaan met water.