Over Bewust Leven Blog

Iedere dag maken we honderden keuzes. De één groter dan de ander, bewust of impulsief. De keuzes die je maakt hebben invloed op hoe jouw leven en dat van anderen eruitziet. Interessant, toch? Hoewel het maken van keuzes me niet altijd even makkelijk afgaat, ben ik erdoor gefascineerd. Vanuit die fascinatie ben ik deze blog gestart. Door ervaringen, tips en mogelijkheden te delen, bied ik jou inspiratie voor een bewust leven. Wat zo’n bewust leven is, dat is aan jou.

Thema’s

✔ Bewust met geld
✔ Bewust ontwikkelen
✔ Bewust bewegen
✔ Bewust wonen
✔ Bewust op reisDit vind je misschien ook interessant:


Afstuderen? Met deze tips maak je er een succes van!

Afstuderen met succes

Je leeft er jaren naartoe: je afstudeeronderzoek. Het is dé periode om te laten zien wat jij de afgelopen jaren hebt geleerd. Mede daarom is afstuderen misschien wel één van de meest gevreesde dingen van de studententijd. Natuurlijk beslaat een relatief lange periode, maar moet je je er eigenlijk wel zo druk over maken? Ik kan je in ieder geval iets verklappen: het gros van de studenten studeert af. En met deze tips maak jij er al helemaal een succes van!

Misschien ligt jouw tijd als afstudeerder ver voor of juist achter je en lees je dit artikel uit nieuwsgierigheid. In dat geval: be my guest! Voor het gemak ga ik er echter maar even vanuit dat je binnenkort start met je afstudeerproject. Of je nou in de voorbereidende fase zit, of al startklaar bent: in alle gevallen denk ik dat jij wat aan deze tips, die voortkomen uit mijn eigen ervaring of ervaring van anderen, kunt hebben. Ben je er klaar voor?