Goedkoper online shoppen: 7 manieren om geld te besparen

De gasprijzen rijzen de pan uit; de inflatie is behoorlijk. Als er een tijd is waarop goedkoper online shoppen gewenst is, dan is het nu. Als je bij webshops besteld, zijn er genoeg manieren om geld te besparen. Kortingscodes kennen we allemaal, maar hoe kom je eraan? En welke manieren zijn er nog meer om te besparen op online shoppen? Ik geef je 7 tips.

Wij plaatsten kurk op onze muur

Je hebt een lange, saaie wand en wilt er wat leuks mee. De muur heeft een flinke scheur, staat bol van de gevulde gaten én er zit spachtelputz op. Niet ideaal voor zomaar een likje verf of een kek behangetje. Je kunt het dan stucen of met dik behang bekleden, bijvoorbeeld. Wij kwamen op het idee om de muur met kurk van Kurk24 te bekleden. In deze blog vertel ik je alles over dit materiaal, de bevestiging en het eindresultaat.

Dashboard duurzaam beleggen (review)

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik ervoor koos om te starten met duurzaam beleggen. Je snapt dat ik enthousiast werd met de vraag of ik het Dashboard Duurzaam Beleggen wilde testen. Dat deed ik de afgelopen weken. In deze blog deel ik mijn ervaring met je.