Tweedehands shoplog (mei & juni 2021)

| |

In mei bezocht ik zo’n 5 kringloopwinkels in de regio van Zwolle. In juni deed ik een bestelling bij een tweedehands shop op Instagram. Kortom, tijd voor een tweedehands shoplog! Kijk je mee?

Rok – €4

Deze rok met print kocht ik bij de Dorcas kringloopwinkel in Elburg. We waren voor het eerst in deze kringloopwinkel en waren blij verrast. Ze hebben ontzettend veel kleding en je vindt er allerlei meubels. Ook nieuwe. Ik was voor de rok €4 kwijt.

2 blouses en een rok – €43,25 (inclusief verzending)

Sinds kort volg ik SisterS&Style (@sister_s_style) op Instagram. Iedere dinsdagavond plaatsen zij om 20.00 uur tweedehands kleding. Met een beetje geluk reageer je als eerste en koop jij het item. Ik had in juni geluk want er werden maar liefst drie items geplaatst die ik leuk vond, mijn maat waren én waarbij ik als eerste reageerde. De kleding op dit account is trouwens niet écht zoals je van de kringloopwinkel gewend bent. Bovendien betaal je verzendkosten. Maar ze plaatsen vaak echt toffe dingen en ik gun het de eigenaresses wel.

Deze bloemenblouse is best wel dik en daarom ideaal voor de herfst en winter. Ik vind zulke blousejes wel fijn: spijkerbroek aan, blouse erop en laarsjes aan je voeten en je bent good to go. Hij kostte €12.

Deze leuke vintage blouse kostte me €15. De blouse is een beetje oversized en daarom vooral leuk als je hem in een broek of rok stopt. De schoudervulling die er oorspronkelijk in zat is niet helemaal mijn ding, dus dat heb ik eruit gehaald.

Deze donkerblauwe rok met witte stipjes is mijn absolute favoriet. Hij is lekker zomers, dun en heeft een perfecte lengte. Het leuke is dat ‘ie schuin afloopt. Ik ben fan! En dat voor €9.


Meer over bewust kopen? Lees deze blogs:Of bekijk alle blogs over kopen.

Plaats een reactie