Mijn leukste tweedehands items

Op deze pagina vind je mijn favoriete tweedehands items. De vondsten waar ik écht trots op ben. Deze pagina wordt regelmatig geupdatet, dus kom gerust nog eens terug.

Kies een categorie:
kleding | interieur

Tweedehands kleding

Zomerjas voor €4,-

Deze oudroze zomerjas is een all-time favorite. Ik kocht hem voor €4 tijdens een kleedjesmarkt op Koningsdag 2017 en sindsdien draag ik hem iedere lente en herfst met veel plezier. Hij kan – mede door de ceintuur – zowel casual als zakelijk en dat maakt het zo’n fijne jas.

Jurkje voor €3,-

Het is alweer een tijd geleden dat ik dit jurkje kocht. Ik kocht ‘m in 2017 bij Je Eigen Kraam in Hardenberg. Het jurkje kostte slechts €3,00. Helaas was hij in 2019 te klein en heb ik hem ingeleverd bij de kringloop.

Spijkerjasje voor €5,-

Dit spijkerjasje kocht ik tijdens een kleedjesmarkt op Koningsdag, wederom in 2017. Het jasje kostte me €5,00. Helaas werd ook deze te klein en is ‘ie in 2019 naar de kringloop gegaan.

Tip: lees ook mijn blog over Kringlooploopwinkel Zwolle, locatie Nieuwe Deventerweg

Interieur items

Weckpotten – €0,50 per stuk

Tijdens de eerder genoemde kleedjesmarkt op Koningsdag kocht ik ook deze twee weckpotten. Met €0,50 per stuk echt een koopje. Nu, 2020, bewaar ik er nog steeds dolgraag etenswaren in en is de collectie weckpotten zelfs uitgebreid. Het ziet er zo gezellig uit in ons keukenkastje!